Databeskyttelse

PERSONOPLYSNINGER

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
Behandling af personoplysninger sker i henhold til gældende lovgivning. Hvis du ikke kan acceptere vores datapolitik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Registrering af persondata

Du kan tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi foretager kun registrering af dine personoplysninger for at kunne besvare henvendelser fra dig. Oplysninger slettes, når det ikke længere er relevant for eventuel korrespondance.
Ved indmeldelsen i Foreningen Kaptajn I.P. Jespersens Sundhedsstævne accepterer du at vi registrerer kontakt- og statusoplysninger, indmeldelsestidspunkt og fødselsår. Under stævnerne kan foreningen opsamle oplysninger til brug for Nationens tilstand (Alder, højde, vægt og livmål). Oplysningerne kan kun tilgås af foreningens medlemmer via et personligt login til medlemssiden.
Personoplysninger opsamlet via vores hjemmeside sker med afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger, der indsamles.
Der forekommer ikke betalinger og udveksling af betalingsoplysninger via hjemmesiden.

FOTOS
På den offentlige del af hjemmesiden viser vi nogle billeder af situationer fra foreningens aktiviteter. På medlemssiden offentliggøres hvert år et antal billeder med situationer fra årets stævne. Billederne har alle legitim og harmløs karakter og kan således offentliggøres uden egentligt samtykke.
Skulle et medlem alligevel ønske et billede fjernet fra hjemmesiden, kan man rette henvendelse til info@ipjespersen.dk.

Videregivelse af oplysninger til tredjemand

Personoplysninger afgivet på ipjespersen.dk videregives kun til:
Foreningens interne formål.
Foreningens medlemmer, der via et personligt login kan hente oplysninger om de øvrige medlemmer.

Opbevaring af persondata

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark, hvortil kun autoriseret personale og medlemmer af foreningen har adgang til.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Adgang til persondata

Som registreret medlem af Foreningen Kaptajn I.P. Jespersens Sundhedsstævne har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, desuden kan du rette dine oplysninger ved at logge ind på medlemssiden eller blive slettet af vores database, hvis du ikke længere vil have oplysningerne stående. Henvendelse herom kan ske ved kontakt pr. e-mail til info@ipjespersen.dk.
Foreningen Kaptajn I.P. Jespersens Sundhedsstævne forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.